ILYEN VELEM DOLGOZNI

Klienseim visszajelzései
a közös munkánkról

Rengeteg dologra rájöttem magammal kapcsolatban, tisztábban látom magam. A coaching segített abban, hogy felismerjem, megértsem az önelfogadás fontosságát, hogy merjem megélni az érzelmeimet és hogy mennyi minden van, amire büszke lehetek magammal kapcsolatban. Ezek mind-mind segítettek abban is, hogy tudjak jobb határokat szabni. Mostanra megérkeztem oda, ahonnan biztos eszközökkel a kezemben, bátran indulhatok egy tudatosabb élet felé.

Kezdetektől fogva szimpatikus, kedves kommunikáció zajlott köztünk és ez sokat segített nekem, hogy bizalmam legyen a hosszú munkánkban. Gyakorlatias, érdekes feladatokkal dolgoztunk a felmerült témáimon és minden alkalommal világos visszajelzések, sok biztatást kaptam tőled. Csak ajánlani tudlak és mindent nagyon köszönök neked!

Timi

Timivel való közös munkánkról ITT  is olvashatsz

„Elveszetten érkeztem meg a coachingba, teljes belső bizonytalanságból. Felsorolni is nehéz, mi mindenre jöttem rá, de a lényegi része: újra visszataláltam magamhoz, megértettem az elemi működésem, ezáltal kulcsot kaptam magamhoz és a viselkedésemhez. Jó volt felismerni, hogy mikor ki szólal meg bennem; és ha nem is mindig, de ezt a felismerést gyakran tudom már eszközként is használni. A TA választ ad arra, hogy miért a megfelelni vágyás a domináns bennem. Hogy ér érzelmeket kifejezni, és ér gyermekként vigasztalni magam. Hogy némi gyakorlással „átkapcsolhatóak” az én-állapotok, a minőségek, és ez felszabadító.

Nem mindig volt egyszerű: türelmetlenség magam felé, elbizonytalanodás, hogy jó lesz-e ez nekem, meddig tart ki a lendületem. De Adri mindenre nyitott volt, mindent elétártam, így kivétel nélkül minden találkozásunk után feltöltődve, reményteljesen, és a pszichémet megtornáztatva mentünk tovább.

Katalin

„A közös munkánk elején elveszett voltam magammal kapcsolatban, nem bíztam magamban és a döntéseimben. Nem értettem miért történnek úgy velem a dolgok, ahogy történtek.

Adrienn segített rávezetni a megoldásokra, amiknek kapcsán kitisztult számomra, hogy mik az erősségeim, gyengeségeim, mi miért jön elő belőlem. Ezekre mind kaptam olyan „eszközöket”, amiknek a segítségével javítani tudom a kapcsolataimat, határaimat, és a magamba vetett bizalmamat.

Sokkal tudatosabb lettem magammal kapcsolatban, nagyon boldog és hálás vagyok, hogy vele dolgozhattam!

Blanka

Blanka történetéről ITT is olvashatsz részelteket

Többet tudtam meg magamról az ülések alatt, mint az elmúlt 20+ év során. Segítséget kaptam, hogy kívülről láthassak rá magamra és objektívan szemléljem a problémáimat. Az alkalmazott módszereknek hála napról napra közelebb érzem magam a céljaim eléréséhez.

A fő problémám az önmagammal szembeni irreális elvárásaim miatti szorongásom és a hibázástól való félelmem volt. A közö munkának hála, a szorongásom mostanra rengeteget javult, magabiztosabb lettem, sokkal empatikusabb (főleg magammal), és minden problémát két-három lépéssel hátrébbról közelítek meg. Már nem másokat, a körülményeket vagy magamat hibáztatok problémákért, hanem a megoldásra és a nehézségem gyökereinek feltárására, feldolgozására törekszem.

Zoltán

„Egy döntési helyzetben sikerült a coaching folyamat segítségével tisztábban látni a határaimat, lehetőségeimet, erősségeimet és a céljaimat.

Adrienn őszinte kíváncsisággal és segítőkészséggel fordult felém a coaching folyamatban, nyitottan, rugalmasan és teljes figyelemmel volt velem. A találkozásaink oldott, nyugodt és jó hangulatú alkalmak voltak, amelyek minden alkalommal egyfajta feltöltődést is jelentettek.

Nagyon szerettem Adrienn kérdéseit, mert finoman terelgetve segítettek új nézőpontokból, más oldalról is közelíteni egy-egy témát. A folyamat ugyanakkor hatalmas belső munkát is inspirált bennem, aminek következtében önértékelésben megerősödve, bátrabbnak, tudatosabbnak érzem magam.

Dóra

 

Dórával közös munkámról ITT bővebben is olvashatsz

„Hosszú ideje a problémás kommunikációs viszonyok, az emberi kapcsolatok kiépítése és a kapcsolódásaim milyensége okozta a legnagyobb nehézséget a mindennapokban.

Zárkózott vagyok és nehezen nyílok meg, főleg idegenek előtt. Éppen ezért már az nagy élményt jelentett számomra, hogy milyen hamar bizalmi légkör alakul ki köztünk. Biztonságban éreztem magam, maximális figyelmet kaptam. Könnyen feltártuk a számomra nehéz problémákat, melyek megoldásában őszinte és hatékony segítséget kaptam.

A beszélgetések során Adrienn fontos felismerések és (ön)reflexiók kibontásához segített hozzá. Olyan tükröt mutatott számomra, ami alapján már jobban ismerem a saját személyiségemet, és tudatosabb vagyok arról, hogy mit mért teszek a kapcsolataimban. Ez a tudás pedig segít nekem, hogy túl tudjak lépni saját magamon és bátrabban nyissak a külvilág felé.”

Péter

„Számomra a dolgaim halogatása okozta az egyik legnagyobb kihívást már egy ideje, emiatt szerettem volna Adrival dolgozni.

A folyamatunkban kimondtam azokat a gondolataimat, amivel előtte nem tudtam, vagyis inkább nem akartam szembenézni. Adri egy olyan önismereti útra segített rálépni, ahol alkalomról-alkalomra szembe találkoztam egy „tükörrel”, a régi, berögzült mintáimmal. Ezeknek a „tükröknek” a felismerése pedig sok-sok változást generált az életemben.

Hálás vagyok, mert sikerült kimozgatnom magamat több olyan helyzetből, amikben már jó ideje tudtam, hogy nem érzem jól magam, mégsem léptem.”

Szandi

„Korábban még sosem vettem részt coachingban, és nem tudtam, hogy mire számítsak majd, de Adrienn annyit segített, hogy arra egyáltalán nem számítottam….

Egy számomra nagyon megterhelő időszakban kezdtünk együtt dolgozni: egy nehéz munkahelyi konfliktusomból indultunk ki, amivel jó ideje nem tudtam mit kezdeni.

Ezt egy olyan folyamat követett, ami arról szólt számomra, hogy hogyan képviseljem magam, a saját igényeimet, szükségleteimet, illetve, hogy ne mindig a múltban történteken szorongjak, hanem próbáljak meg a jelenre, és a mostani lehetőségekre koncentrálni.

Úgy érzem, hogy több szempontból is megerősödtem és megnyugodtam. Megérte!”

Anna

„Adrienn olyan légkört teremtett a coaching ülések során, amelyben önmagam legbelsőbb, rég elfelejtett értékeit hoztuk elő.

Az intuíciós kártyák rengeteget segítettek az érzelmeim kifejezésében, ahogy hogyan látom magam vagy a helyzetet. Lépésről lépésre világosodtam meg, ahogy hallottam a szavaimat, amiket a kérdéseidre válaszoltam.

A kommunikációm sokat javult, gyorsabban döntök, szelektálok, nem megyek bele olyan feladatokba, amiket más is meg tud oldani. A közös munka eredményeként határozottabb, céltudatosabb vagyok és szabadabbnak érzem magam.

Éva

Évával való közös munkánkról ITT  is olvashatsz

„Azt kell mondjam, a humornak és a könnyedségnek volt talán a legnagyobb szerepe a folyamatban. Eleinte fura volt, de aztán világos lett, számomra, azért különösen fontos ez, mert mikor önmagamhoz túl szigorú vagyok, és csak feladat centrikusan élem a mindennapokat, tovább növelem a stresszt és a feszültséget önmagamban.

Ez egy nagyon fontos felismerés és igazából ez az, amiben elkezdtem, elkezdtünk változtatni. Arra volt szükség, hogy engedjem kalandozni a gondolataimat és hát… az érzelmeimet. Így már segítettek kapcsolódni magammal, felismerni és kimondani, mire is van szükségem igazán.

Árpi

Árpival való közös munkánkról ITT  is olvashatsz

„Több nehézségem is volt, de ezek végső soron mind egy nagy téma köré épültek: egy egészségesebb, elfogadóbb, kevéssé ítélkező vagy végletekben gondolkodó önkép és a magammal való jobb kapcsolat kialakítása volt a célom.

Úgy érzem, hogy hosszú utat tettem meg és nem éppen úgy, mint ahogy azt elsőre gondoltam volna. Amíg én sokkal inkább diktatórikusan, keménykezűen akartam magam megváltoztatni, addig egy helyben toporogtam. Mikor aztán végre ráláttam, hogy mennyi cinizmussal tartom távol magamtól a mélyebb érzéseket, rájöttem, önmagam eggyel jobb elfogadásával és megértéssel messzebb juthatok… 

Adrienn jól kapcsolódva, aktív figyelemmel, remek kérdésekkel és gyakorlatokkal támogatott abban, hogy minden egyes ülés alkalmával számos felismeréssel gazdagodjak. Nagyon sokat adott, jól döntöttem!”

Gellért

Nagyon elégedett voltam a közös munkával! Felismertem, hogy a magamról való tudásom és a tudatosságom a kulcsa a saját belső biztonságomnak. A coaching folyamatunkban rengeteg információt kaptam saját magamról, így láttam rá arra, min is érdemes változtatnom. Ha pl. nyitottabb vagyok, azzal lehetőségeket is jönnek. Bár azt nem tudom kontrollálni, mi történi, de van választásom, így biztonságot és szabadságot is kapok.

Azzal, hogy felismerem és ki is mondom, mi érzek, tapasztalok, jobban át is tudom gondolni az adott helyzetet, így értem meg igazán, mi is történik.

Letícia

Vezetői teendőimmel kapcsolatban tapasztalt kihívások miatt kerestem fel Adriennt.

Nagyon klassz beszélgetéseink voltak, maximálisan odafigyelt rám és a felvetett témákra. Nagyon jókat kérdezett és jól utal vissza, kapcsolta össze azokat a témákat, amikre sosem gondoltam volna, hogy össze is függhetnek.

Megtanultam, hogy mennyire fontos, hogy a bennem felgyülemlő gondolatokat, problémásnak tartott dolgokat megfoglamazzam és kibeszéljem magamból. Azzal, hogy engedtem ezeket előjönni, a félelemérzetem és az „én erre nem vagyok képes” érzése csökkent. Jobban merek, mint vezető, kiállni saját magamért és a csapatom érdekeiért is. ”

Gábor

Gáborral való közös munkánkról ITT  is olvashatsz

„Adriennél nincs előre gyártott megoldás, mindenért nekem kellett megdolgozni. A problémám megoldása, közhely ugyan, de tényleg bennem van és ehhez kaptam a személyben egy „idegenvezetőt”, aki végig járta velem az oda vezető rögös utat és jó pásztorkutya módjára visszeterelt, ha letévedtem róla.

Nem ez a kényelmes megoldás, de kétség kívül a leghatékonyabb. És mivel a témém is az volt, hogy ne a könnyebb ellenállás felé akarjak mendi minden áron, különösen hálás vagyok a támogatásáért.”

Péter

E CÉGEK MUNKATÁRSAIT IS SEGÍTETTEM A MUNKÁMMAL

batortabor_logo_seriousfun
bkk
download

Kérj támogatást az elakadásod megoldásához!

Tudatos fejlődéssel lehetőséged lesz arra, hogy kézbe vedd az irányítást és hatással legyél a saját életedre.

Kattints és foglalj időpontot egy ingyens
ONLINE konzultációra hozzám!

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. View more
Tudomásul vettem